julmarknad.

Det hör inte till vanligheterna att vi springer på stan på helgkvällarna, men i går flyttade vi in hos farmor och farfar över natten. På kvällen mötte jag upp några kollegor för drink och bubbel på Solo, för att sedan gå vidare till Sir Winston Upstairs. Där en av våra kunder bjöd på trerätters med utprovade viner. Det var fantastiskt gott och trevligt.
Senare mötte sambon upp oss och vi var några som gick vidare till ett ställe för att avsluta kvällen där. Toppbetyg på hela kvällen och lilla fröken hade det fint hos farmor och farfar. Tack!

I dag besökte vi Jamtli julmarknad, som är en tradition i juletider. Vi vandrade omkring i mysig miljö med kalla tår och välkomnade juletid. Det blev ponnyridning, en önskelista lämnades till tomten, vi åt tomtegröt och pepparkakor och tomtemor kom för ett samtal.



Med oss hem hade vi nybakt tunnbröd som vi fikade under täcket i soffan. Innan vi gjorde lite pyssel och pepparkaksdeg som ska bli pepparkakshus. Och för att inte glömma, vi har haft Lucia på besök ett par dagar. 

Fina dagar. Det går som inte låta bli att tycka om december. Hur har ni haft det? 
1 Hanna Karlsson:

skriven

Vilka härliga dagar. Jag har gjort något så roligt som att jobba och plugga idag.

2 sofie:

skriven

åh vilken härlig julmarknad ni var på!

3 Ellinor:

skriven

Vilken mysig helg!
Det har varit fullt upp de senaste veckorna och tiden har bara sprungit iväg. Nu har jag dock hittat hit till din nya blogg och har en del att läsa ikapp.
Kram

Kommentera här: