byter skepnad

Husets nya fasad växer fram och vi börjar kunna föreställa oss hur slutresultatet kommer att bli. Det finns en bild i huvudet som skapade huset innan, men det är först nu man börjar få bekräftelse på att det blir så bra som vi tänkt oss. Kanske att jag ibland tycker att det blir ännu bättre. De projekt vi har gjort hittills har krävts mycket tankearbete och det har tagit lång tid innan vi kommit igång med en del saker, men jag är också oerhört nöjd med allt som står färdigt här hemma. Huset är tilläggsisolerat och den bruna gamla stående panelen är på väg att bytas ut mot svart liggande panel.
Verandan utanför den inglasade verandan hade väldigt dåligt golv och därmed var även taket i trädgårdsförrådet väldigt dåligt. Detta hade vi tänkt byta först nästa sommar, men valde att åtgärda det omgående när de ändå var där och rev. Nytt staket till verandan kommer det däremot att bli först nästa år. Vi vill helst ha allt i glasskivor. Vi ska även fixa till putsen, men det tror jag inte att vi hinner i år innan det blir för kallt. 
Och här ser ni! Det blir fantastiskt bra! Inte mycket kvar på kortsidan. Ett mindre fönster ska sättas in där ni ser fönstret och på sidan om det kommer det att tas upp ett nytt fönster från köket. Om en månad har vi nog alla fönster levererade, det längtar jag till. Och så ska det dit två lampor. Framsidan är till hälften klar, då vi fick stanna upp lite där pga att vi inte var helt säkra på hur vi ville ha belysningen. Nu har vi velat klart och snart har vi nog en ny framsida också. 

Kommentera här: