ett säkert vårtecken.

Är att besöka en gård där de ordnar kosläpp. Tycker att det är helt underbart att få se korna komma uthoppandes och möta våren. Det bjöds på kall mjölk och kanelbulle, det mumsade vi på i väntan på att de skulle släppa ut korna. När vi förklarar för lilla fröken att mjölken i förpackningen kommer från korna, så ser man att det är lite svårt att förstå. Vi besökte även gårdens alla smådjur som ormar, sköldpaddor, fåglar, hamstrar, ödlor och såklart kalvarna, killingarna och lammen. Vi avslutade med att hoppa i halmet, det var populärt.
Alldeles bredvid gården ligger Fröjas Café. Vi tog en lördagsfika där. Ett mysigt ställe att åka till med goda smörgåsar och många godsaker att köpa med hem, där det mesta är fairtrade. Samtidigt kan man passa på att besöka Fröjas trädgårdar.
1 Farmor :

skriven

Tack för härliga bilder att njuta av nu under min Skåne-vistelse! Får mig att längta hem. Massor av kramar till er alla!

Svar: Hoppas att du har haft det bra på klassträffen. Hälsa Margaretha och Fredrik! Lilla fröken längtar efter att få sova hos er i sommarstugan. Kramar från oss
frupastell

Kommentera här: