placerad i soffan

Här har vi placerat oss i soffan. En liten som 24 timmar om dygnet vill mysa i famnen och en stor som kurerar sig efter feber i går. Så det är rätt skönt att hantverkarna inte är här i dag. Även om de är trivsamma att ha här och stora tjejen är som van att ha nya människor här som jobbar. All el till toaletten är nu klar och snickarna har varit här och farfar var snäll och hjälpte oss att isolera. Vet inte hur vi ska lyckas tacka honom när vi är klar med huset (och farmor som låter honom nästan bo här de dagar vi behöver hjälp). Vi har lagt beställning på det mesta som ska vara till badrummet, bara några småsaker kvar. Så vi äter uppstekt pannkaka till lunch och tar en välbehövlig dusch tillsammans och välkomnar fredagen.
Den gamla slitna ytterdörren och sidoljuset är utbytt och det blev riktigt bra. Till dörren valde vi ett handtag i matt mässing. Vi har som fastnat för det här med guld, koppar, mässing och naturmaterial. Innan vintern kommer är det bara belysningen utomhus som vi planerat att göra klart. 
1 Veronica:

skriven

Supersnygg ytterdörr! Blir jätteavis ;) Hoppas V kryar på sig!
Kramar

Svar: Tack, vi gillar den! Ibland är det skönt att något är så gammalt att man måste byta ut (om man har räknat med det såklart). Kram
frupastell

Kommentera här: