garderob med koppar

Den inbyggda garderoben i kontoret behöll vi. Dörrarna var tapetserade och invändigt kändes den grå och sliten. Så vi rev ut alla hyllplan, satte in nya hyllplan av mdf-skivor som vi målade vita. Även invändigt spacklades det och målades vitt. Dörrarna skrapades rena från tapeter och målades sedan vita.
Nya knopparna är i koppar och kommer från House Doctor.
Garderoben sväljer mycket och vi har stort behov av förvaring av det mesta, så det var skönt att få den klar. Nu är det bara förvaring kvar till ett antal rum...
Garderoben innan vi spacklade och målade. 
1 Hanna Karlsson:

skriven

Vad bra den blev!

2 Emelie :

skriven

Så snyggt det blev! Jag gillar verkligen knopparna och är imponerad över att ni orkar!

3 Anna:

skriven

Blev riktigt bra! :) Målade ni dörrarna med pensel eller roller? Och vilken typ av vitfärg? Har nämligen flera att fixa själv men är rädd det blir flammigt eller att penseldragen syns för mycket!

Svar: Tack :) Vi målade dörrarna med liten roller, viktigt är att man är ganska snabb och inte stryker färgen efter någon minut då den torkar snabbt. Efter första omgången med färg ser det alltid flammigt ut. Har målat dessa tre gånger. Sedan kan det alltid se bättre ut när det torkat om det ser ojämnt ut. Vi har målat med en Beckers färg som är tåligare om man vill ställa saker på. Ska kolla om jag hittar vad den heter, målade även fönsterbrädor med den färgen :)
frupastell

Kommentera här: