den blå eldblomman

Det kombinerade köket/matrummet hade vi planerat skulle vara helt vitt. När vi hade flyttat ut alla saker och börjat med underarbetet så fick jag en sådan där känsla i magen att det skulle bli alldeles för vitt, vi behöver ha någon färg. Så jag satte mig ner och funderade och letade tapeter (som om jag inte har gjort det i över ett år förut). Det blev en sömnlös natt med funderande över tapeter. Så började jag måla upp bilder med tapeten som vi har funderat på att ha vid trappen. Det blev ännu en sömnlös natt med övervägande om vi skulle välja den tapeten till matrummet i stället och det blev det och nu äntligen känns det bra i magen igen. På ena kortsidan av det gamla vardagsrummet blir det Josef Franks blå eldblomma. Den är magiskt vacker och jag bara längtar efter att få se på den varje dag.
Och när man ser denna bild så fallar man pladask ner av tapetfeber. Åtminstone jag.
När vi valde att flytta den blå eldblomman till vardagsrummet så hamnade den röda på listan över kandidater till hallen och när jag såg denna bild med det underbara trägolvet till, så markerades det en lite extra stor stjärna. Och jag vet hur fin den blir i verkligheten eftersom familjen i Värmland har den i sitt kök.   
1 Veronica Borg:

skriven

Som du redan vet så älskar jag Eldblomman, det kommer att bli superfint med den blåa i matrummet! Säg till när ni ska tapetsera hallen, vi har ett par orörda rullar av den röda liggandes som aldrig blev återlämnade av någon anledning.

Kram Veronica

Svar: Det ska vi absolut göra! Jättebra att du säger det.Kram från mig
frupastell

2 Emelie :

skriven

Älskar blå eldblomma! Åh vad underbart att få ha den i matrummet och njuta varje dag. Bra val!

3 Alex:

skriven

Kommer bli fint.
Gillar den blåa mest. Men fint som snus när man slipper välja;)

Beundrar er som orkar hålla på med renovering och två små!
Har insett att mitt tålamod inte klarar några större projekt:/

Sköt om er och unna er guldstunder som den igår! Wow vilken os vi har alltså.
Men snö- ja tack!!

/Alex

Svar: Tack, men det känns att det börjar tära att renovera och att ha två små. Men när köket är klart känns det som att man inte behöver ha samma "stress". Jag skulle nog inte rekommendera någon att göra någon större renovering med barn ;)Hoppas att ni har fått ett riktigt härligt 2015!
Kram från Sandra
frupastell

Kommentera här: