skidor på.

Man blir nästan tokig om man inte får komma ifrån ett renoveringskaos en stund, så i går tog jag med mig hela högen ut i skidspåret. 10 minuters promenad har vi för att komma på milslånga skidspår. 
Det tar alltid lite tid för att få på alla saker, tur att man får åka sig varm sen.
Den minsta passade på att sova och invigde hängmattan till charioten. 
Den stora fröken knatar på ute i spåret och hon har blivit så "tuff" sedan lillasyster föddes, en otrolig utveckling. Och alldeles lagom modig.

Det är riktig vinter ute med snö i träden och det har snöat lite mest varje dag. Så otroligt vackert och det var en riktig januari-skidtur vi fick i går. Jag körde själv ett pass på drygt en mil och vinterns skidåkning blir en bra uppbyggnad av kroppen inför Göteborgsvarvet i maj. 


1 A-mamman:

skriven

Härligt! Jag älskar snöiga träd och hoppas att isen lägger sig ordentligt här snart, det är på den jag fått ihop senaste årens kilometrar på längdskidor. Bättre än inget :)
Har er dotter några "riktiga" grejer eller vanliga, billiga barnskidor? Vi upplevde tidigare att de inte satt så bra och vissa vinterkängor fick inte ens plats i bindningen. Inte så kul för barnen då.

Svar: Håller tummarna att ni får snö och kan åka på isen! Vi har haft skidor som man använder vanliga skor, men då hon tyckte att det var så roligt i år, fick hon riktiga skidor i julklapp. Vi tycker att det var värt det och så är det bra andrahandsvärde :) Vi köpte våra på xxl sport för under tusenlappen (skidor, pjäxor och stavar).
frupastell

2 A-mamman:

skriven

Tack för svar! Visst är det värt det, om de ska kunna tycka det är kul måste ju grejerna fungera bra. På söndag blir det nog lite slalom för vår del, de lärde sig det på en skidresa vid nyår.

Svar: Vad roligt med slalom! Barn lär sig så otroligt fort också. Tycker alla aktiviteter ute är så mysiga då man kan göra det tillsammans under många år, såklart inne också :) Hoppas att ni får en mysig helg! Tittade in till dig snabbt i går, men ska sätta mig och läsa mer i helgen :)
frupastell

Kommentera här: