kaos med trivsel

Det var en annorlunda dag i går. Egentligen borde jag ha blivit helt sönderstressad, men i stället njöt jag av kaoset här hemma med hela huset av människor, små barn och maskiner som försökte överrösta varandra. Och mitt i allt åt vi gulaschsoppa som jag gjort storkok av och till middag kom farmor med en back med god mat. Jag var otroligt trött i huvudet, men ändå så glad. För varje steg är närmare det nya köket. 

Vi börjar med status på badrummet. Golvvärmen är på plats och de har planspacklat (tror jag det heter). I slutet av veckan tror jag äntligen att vi kan få börja se lite kakel och klinker på väggar och golv. 
Åter till köket. I fredagsmorse var hela familjen uppe och ute för att se när en stor lastbil lyfte upp skjutdörrarna till altanen/köket. 


Natten mot lördag hade jag nästan mardrömmar om hur skjutdörrarna skulle komma in till den inglasade verandan. På lördag förmiddag revs den befintliga balkongdörren och fönstret samt en limträbalk sattes dit. Till höger kan ni skymta det helt nya fönstret som vi har tagit upp. 

Mitt i allt lekte minsta kusinen och stora fröken. Helt oberörda av allt stök. 

Och här har ni det! Våra nya skjutdörrar som snart är på plats. 

I verkligheten är de nu på plats, men det får ni se vid nästa uppdatering då jag inte har tagit några bilder. I morse när jag kom upp och såg ljuset kände jag - wow! Sambon jobbar på lite i kväll med köket och jag har målat en bokhylla som vi bygger till tjejernas sovrum. Övrigt har det varit lite vila i dag. 
1 Farmor:

skriven

Ja, det är otroligt hur lugna och nöjda alla var mitt upp i detta kaos. Riktigt trivsamt faktiskt. Och lilla Sigrid bara sov. I schalen på mammas mage.

Kommentera här: