göteborgsvarvet 2015

Den här sista dagen i september känns det extra roligt och underbart att ha garanterat en startplats i Göteborgsvarvet 2015. Mitt allra första Göteborgsvarvet och en perfekt start på vårlöpningen. 
 

ljusrosa mot grönt

På kontoret har vi nu satt upp en fönsterbräda och några fler blommor. Fortsätter med det gröna i det här rummet och det känns väldigt trivsamt och lugnt. Eftersom jag letar i veckor efter rätt konsoler och fönsterbrädor, så sågade sambon till en bit till mig som jag sedan målade i vitt. Nu är jag på jakt efter en fönsterlampa, men tror att jag vet vilken som står på önskelistan...
Att ta kort på ett fönster har inte riktigt blivit min starka sida. Motljus. Men en gardin har också satts upp. Jag köpte en hissgardin från Himla härifrån som jag hade sett redan innan vi började med kontoret, men den var inte alls så ljusrosa som jag trodde, mer åt det lila hållet, så den skickades tillbaka och i stället satte jag upp en vit som vi redan hade hemma. 
 

tips till helgen - skördefest

På söndag är det dags för Skördefest i Jämtland/Härjedalen. Många gårdar och andra lokala företag håller öppet hela söndagen med olika aktiviteter och försäljning av olika (närproducerade)-produkter. Gå in här och hitta något som passar antingen dig själv eller barnen.