lekplats ikea

Vi startade helgen med fredagsbad på badhuset. Vi fortsatte med ett besök på IKEA under lördagen. Vilket paradis för barnen. Stora ytor att springa på, soffor att provsitta, sängar att provsova i, många saker att känna på, gosedjur att mysa med, lekplatser lite överallt och så köttbullar på det. Det kanske finaste var att vi hann träffa gudmor, sambo och bebis i magen en stund, som bosatt sig i staden. Här har ni vår lilla prinsessa, glimtar från hennes besök på varuhuset.

  

på plats i sängen.

Berättade här om mitt besök på HM Home. Sängkläderna blev precis så söta i lilla frökens säng som jag hade tänkt mig och den där volangkanten på örngottet är så sött. Det var det lilla från mig en onsdagkväll från en blåsig ö. 
 
 

födelsedagskalas.

I dag är det ingen vanlig dag, för i dag är det min fina sambo och lilla frökens pappas födelsedag. Hela 39 år blir han och han blir bara bättre och bättre för varje dag som går. Nu laddar vi om för 40-års kalas nästa år och jag ska under året hinna vinna på lotto så att vi kan fira 40 och 30 (för mig) med skidåkning i Kanada. Hipp hipp hurra för vår älskade Henrik!
Lilla damen i huset var och kollade till paketet flera gånger, så att det inte skulle kunna försvinna. Dessutom var hon lycklig över att det inte bara var pappas födelsedag, utan även hennes. Som hon väntat i dag.