fredagstulpanerna.


Min man har en fin vana att under tulpansäsongen ofta komma hem med en fredagsbukett ❤️

Vi vaknade i morse med några få timmars sömn. Vi städade i går klart huset. Hur skönt det än kändes och hur mycket jag än ser framemot nya huset, så föll tårarna när jag åkte därifrån. Lite trötthet må det också vara, men jag tar med mig många fina minnen från ön då vi njutit av många lata dagar på gräsmattan, sett häggarna blomma, ätit bär, kastat sten i vattnet och soliga vårvinterdagar på skidor ute på isen. De stunderna tar jag med mig när vi nu samlar på oss ännu fler fina minnen och stunder, då vi har ett spännande år framför oss på flera olika sätt. 

Sandbergs till lekrum.

Vi har haft lite oflyt när det gäller att bli klar med gamla huset, men nu är det endast några dagar bort och då ska jag göra ingenting eller jo, bara njuta av att få ta tag i allt i nya huset, för jag älskar redan huset bara som det är. Det går långsammare med köket än vad jag hade tänkt och ritning vi fick i går kändes inte alls som vi hade tänkt oss, så där ska putsas lite. Övrigt så fantiserar jag mest om lekrummet, för barnrum är ett av det roligaste som finns! På övervåningen blir det ett stor lekrum/gästrum och där är jag mest inne på tapeten Kaspar från Sandbergs, som de har tagit fram efter ett önskemål med Trendenser.  
Tror den skulle bli väldigt fin mot ljusgrå matt färg på väggarna eller kanske en ljusrosa...
Vi får se, saker växer sakta fram och tapeten kan man dels köpa här.
Även den här tapeten från Sandbergs har jag fattat tycke för och det ger mig beslutångest.
En av deras nyaste tapeter Skymning.
 
 
 

sallad med fikon & quinoa.

Snabbt, enkelt och gott till lunch. Svart quinoa blandas med tomater och färsk basilika. Lägg på skivad mozzarella, parmaskinka och färska fikon. Ringla över lite olivolja och eventuellt vit balsamvinäger. Strö över lite flingsalt och nymalen svartpeppar.