ett godkänt ultraljud

Ska vila lite i soffan medan lilla fröken vilar. Har en hemma-jobb-dag, då vi har varit på ultraljud i dag hela familjen. Allt såg bra ut och vi valde den här gången att se efter om det är en han eller hon. Det är dock inte två. Jag hade nästan börjat önska mig det efter mina drömmar. Det känns som att vi har kommit en bit på väg. Snart halvvägs. Lite skrämmande också, då jag mer än förra gången behöver förbereda mig mentalt för att ha två barn hemma. Mysigt ska det bli.
På väg hem från Åre svängde vi in till Ocke trädgård och köpte vårblommor. Tyckte att vår fina bro bestående av träpallar behövde muntras upp. 

en tur i ullådalen

Dagarna är så långa här nu och efter skidåkningen i Rödkullen på annandag påsk, så tog vi bilen en bit upp till Ullådalen för att hinna med en tur på skidorna också. Vi åkte en kort tur till Lillåstugan, där det smaskades på våfflor. Lilla fröken åkte skidpulka, men det är en alldeles perfekt tur om man åker med barn som inte orkar åka så långt. 2,1 km är det enkel väg och ett relativt platt spår för att vara till fjälls. Med vårsoliga kinder åkte vi hemåt på eftermiddagen för att njuta av påskmiddag hos farmor och farfar.
 
Min dröm om en stuga i Åre blev inte mindre och på väg hem sa jag till sambon att jag vill ha en stuga där så mycket att det gör ont i hjärtat. Och en dag så kanske.  
I dag åker jag och sambon på en date till Åre. Vi ska passa på att njuta av skidåkning, soligt väder (förhoppningsvis), hotellfrukost, bubbelpool, god mat och kanske någon after ski. Lilla fröken ska få mysa så gott med farmor och farfar. Fin helg önskar jag er!

barnskidåkning i Rödkullen

På annandag påsk åkte vi till Rödkullen i Åre. De hade lovat fint väder och det var ett sådant där magiskt väder att vara till fjälls på. Rödkullen har fina barnbackar för nybörjare och vi trodde att lilla fröken skulle åka i några minuter, men vi blev kvar där i flera timmar och det var knappt att hon tänkte ta paus för lite fika. En av de absolut finaste dagarna någonsin.