när julaftonsmorgon glimmar.

Snart välkomnar vi ett nytt år och innan jag avslutar alla julbilder för 2013, så tänkte jag såhär på morgonen visa några bilder från vår julaftonsmorgon. 
Tomten hade ätit några slevar av gröten och han hade lämnat ett stort paket och ett mindre paket till lilla fröken och ett varsitt paket till hundarna.
Tomtegrötslunch. Julafton som lilla fröken sa när hon vaknade med sträcka armar i luften.
 
Önskar er en fin måndag, sista vardagen på 2013.

sjungande tomte & lucia.

Den lilla damen tycker att det är härligt att vara hemma och visar ännu inga tecken på att vara uttråkad och jag tror hon behöver detta för att sedan ladda för en ny fin termin. I går var vi en sväng och lekte med bästisen, i morgon ska vi åka i väg och leka lite då inspirationen för att leka utomhus är dålig hos mig just nu. Även om jag tror att det skulle vara fint att åka lite skridskor, så det kanske måste inhandlas i morgon också. Hon har lekt med modellera och pyssellådan som hon fick av sin morbror och Karin i julklapp, det är det första hon tänker på när hon vaknar. Här har ni henne i dag, vår egna lilla prinsessa.
Funderar över efterrätt till nyår också, då vi är ansvariga för efterrätten. Har Ni några förslag?

fyra vackra vitrinskåp.

Plockade ner saker från köket i flyttlådor och på en gång var det fyra flyttlådor och det märks knappt i köket. Vinglasen har packats ner och jag tyckte att jag fick en bra anledning till varför vi behöver investera i ett fint vitrinskåp för vackra fat och glas. Vitrinskåpet ser jag framför mig i allrummet nära till matplatsen. Packningen går smidigt, förutom i lilla frökens rum, hon tycker tydligen att alla saker ska sparas. Där är vi inte av samma åsikt då jag har rensat ut en låda med leksaker som hon aldrig leker med, som får sparas i förrådet. Nu är det så nära flytt och vi längtar så mycket efter att få flytta in och hugga tag i allt! Ser framemot sena kvällar med arbetsbyxor på tillsammans med mannen. 
Det här skåpet från Ikea har jag visat er förut och visst står det fortfarande på min önskelista och passar dessutom plånboken, men de här nedan om drömmer jag ändå om. Drömma måste man få göra.
Frame vitrinskåp från Asplund är som en dröm och visades upp på Möbelmässan 2013 i Stockholm, finns att beställa hos Olsson & Gerthel
Tidlöst vitrinskåp från danska Lindebjerg Design. Som även skulle vara fint i ett lekrum eller på ett kontor. Finns hos Artilleriet.
Ännu en favorit tillverkad i poppel från House Doctors kollektion 2013. Även denna finns hos Artilleriet.