snart november och bio

Under novemberlovet är det varje år filmfestival på Storsjöteatern. Vi möttes av doften av popcorn och fick mysa framför Alfons i över en timme. Den allra minsta sov hela tiden. Så den stora tjejen och jag fick mysa på utan avbrott. 
Räknar om pengarna i katten räcker till bio. Och popcorn. 
Vi promenerade efter bion över torget till Törners. Kollade på alla fina halloween-tårtor och åt monsterbakelse.

Mitt i dagen öppnades en ny butik i stan med fina barnkläder. Det var ansiktsmålning, fina erbjudanden och massa annat. En butik som denna har vi längtat efter i Östersund! 

underbaraste häx-prinsessan

Halloweendisco på förskolan i dag och det var en häxprinsessa som jag vinkade hej då till i morse. Lagomt att få ha en liten prinsessa tillsammans med det svara häxhåret (som jag inte fick någon bild på). Och klänningen har provsnurrats så att den fungerar att dansa i på disco. Tänk att få vara liten och gå på disco. Det var något man längtade till som liten. 
 

gammal babysitter

Den här babysittern är 30 år gammal, då det var min kusin som först fick den. Tyget var trasigt och vi frågade fröknarnas farmor om hon kunde sy ett nytt och här har ni resultatet. Den blev så fin och nu går den att använda till lika många barn igen. 
Tycker att det blommiga tyget gör sig så fint mot det andra tyget. 
Minsta fröken sitter i den korta stunder. Det är roligast att sitta i den när storasyster är bredvid och underhåller tycker hon.