pastalunch

Underbara Clara delade med dig av en enkel pastarätt som vi tillagade till lunch i dag.
Riktigt gott och enkelt.Liljekonvaljerna på bordet doftar ljuvligt i hela köket och de inte bara luktar gott,
utan är i sin enkelhet med vitt och grönt så vackra.
 

morgonstund


04.50 klev lilla damen ur sängen och tyckte att det var morgon. Vi hade hoppats på lite sovmorgon, men det blev tvärtom. Sådär i gryningen får man mycket gjort. Och vi har hunnit med ett trevligt besök av lilla frökens morfar och min faster. Nu har vi alla tre kollat på Stockholm marathon och vilat i soffan, innan vi gör oss klar för att åka mot flyget vid 20-tiden. Heja alla er som har sprungit dryga 4-mil i dag! Ni är så grymma! 

besked på posten.

Vi skulle ägna mycket av dagen till att packa och städa i dag, men allt har gått väldigt långsamt, för vi har alla tre varit så trötta. Tror vi har varvat ner och har tagit semester. På riktigt. 
I går planterade sambon ner solrosorna som lilla fröken fick av pappas kollega och jag planterade ner en timjan och basilika i en träkruka och hoppas att de klarar sig. Vi passade även på att såå rädisor och dill bredvid salladen ute i lådan. 

Innan vi åker ska jag plantera de fina blommorna som vi köpte på Dvärsätts handelsträdgård i går. Så fina. Gillar mycket grönt med små inslag av blommor.


Och i dag kom det som vi väntat på! Besked på bygglovsansökningarna och de är godkända, alla fönster/glaspartier, fasad och kamin! Det känns som en lättnad att vi kan sätta ett sträck där och gå vidare till nästa steg. Efter semestern såklart, för under semestern tänker jag inte göra något annat än lata mig.