vår eller vinter?

Det är som att vädret inte riktigt kan bestämma sig. Från snöstorm till vårbäckar. Två dagar med plusgrader och snön är snart borta. Det är lite skrämmande att vi ser våren här i Jämtland och vi har inte klivit in i mars. Och jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag vill att det ska bli vår eller vinter. 
Jag börjar snart vara på banan igen och ska fortsätta visa er lite om planering här hemma. Det har fått stå lite åt sidan de senaste veckorna. 

Den vackra buketten med ranunkel fick jag av en fin vän förra våren. I fredags var hon hit på besök och jag fick vackra tulpaner. Blommor som man vill ska blomma hela våren.

den fina torsdagen.

Det var ett minne för livet att besöka restaurang mikado i torsdags. Vi hade så roligt och jag som var rädd att inte kunna hålla mig vaken kom hem med taxi efter midnatt. Ska berätta mer om maten i ett annat inlägg. Min klädsel fick gå i leopard och svart med ett par lila glittrande bling bling i öronen.


❤️

Känner mig lycklig över att jag i natt har sovit riktigt och att vi i dag fått njuta av en vårvinterdag. Inte vilken vårdag som helst. Strax efter midnatt föddes äntligen min efterlängtade brorson och lilla frökens minsta kusin. Så fin att jag tittar på bilderna om och om igen. En stor liten dam som jag längtar efter att få följa genom livet.