projekt nummer 2.

I morgon kommer vår tomt att intas av maskiner och markarbetare för dränering. Vi har hela helgen jobbat för att flytta stenplattor, gatusten, klippt buskar och fällt träd som ska bort och rivit farstukvisten. Farfar har hjälpt oss i tre dagar, så värdefullt! 


Här har vi klippt både häck mot väg och tagit bort träd som var som en häck mot grannen. Det blev kalt, men kommer att bli så ljust och fint när allt är klart. 

De stora träden föll perfekt och nu äntligen är de borta. I två veckor kan vi nu luta oss tillbaka, om man inte räknar med bygglovsansökningar som ska skickas in, trädgårdsritningar och inomhusrenovering. Roligt att vara igång med rustning av utomhusmiljön. 

de där som förverkligar drömmar.

Första dagen i veckan och sista dagen i mars. Det känns riktigt bra att vi har ljusare tider, snart påsk, snart maj och vår. Och så tycker jag om att läsa om människor som vågar ta ett stort steg att förverkliga sina drömmar, som Att vara någons fru. Det inspirerar mig till att någon gång kanske våga förverkliga några drömmar. Jag har förverkligat många drömmar och mål i livet, men som tur är har jag fler. Det som bär en framåt. En del saker kräver lite mer mod, andra tid, ork eller pengar. 
Och jag njöt av att sista mars få ge mig ut på en löptur varvat med terräng och asfalt. Det är fint. 

tussilago.

Att det står stilla härinne betyder att det är full fart på andra sidan. När kvällen kommer är det antingen sysslor att göra eller så däckar jag i soffan. Den här graviditeten har varit allt annat än lätt. Och då känns det ibland lite gruvsamt att vi inte ens kommit halvvägs. Det lättades upp lite i går då lilla fröken för första gången uppmärksammade magen och strålade som en sol - lillasyster utbrast hon! Hon gosade och pratade länge med magen och det var fint. Väldigt fint och då önskar man så innerligt att allt ska gå vägen. För jag gruvar mig mer för ultraljudet denna gång. Hade väldigt lite ont i fogarna med lilla fröken, men den här gången kände jag tidigt värk till och från. Någon morgon har jag haft svårt att gå ur sängen. Så jag trodde att all löpning skulle utebli, men inte. Problemfritt har jag avverkat ett bra löppass och jag har Vårruset inbokat och hoppas att jag kan genomföra det springandes. Heja! 

Det har varit otroligt vackert väder hela veckan och jag passade på att ta 1 1/2 dag föräldraledighet. Vi har cyklat, lekt i lekpark och njutit av solen. Och årets grillpremiär har vi gjort. Under dagens promenad kunde vi plocka årets första tussilago. Vårkänslor. Dock singlar snön ner utanför och det är säkert vinter i morgon igen. Som det ska vara i Jämtland i slutet av mars.