badkaret!

Om några veckor kommer de hit för att stänga vattnet till toaletten på övervåningen för att vi ska kunna riva, några veckor senare är det dags för dem att påbörja arbetet. Vi anlitar hela vägen och kommer inte behöva tänka så mycket när de väl har börjat arbeta. Våra badrum är små och vi insåg rätt fort att vi måste ha ett litet badkar (150 cm), utbudet är inte överdrivet stort av små badkar och vi ville gärna ha en skål och vi hittade ett! Så för några dagar sedan kom det och vi kunde inte hålla oss från att ställa in det. Och det är underbart! Vi är så nöjda och jag kan bara hålla med sambon som tidigare i kväll sa att man blir glad varje gång man kommer in i badrummet och ser badkaret.
I går kväll slängde jag mig i badet som en säl med nya numret av Allt i hemmet. I kväll fick lilla fröken prova att bada och det är en mycket lycklig tjej som är med badkar igen. 
1 Farmor och Farfar :

skriven

Jättesnyggt!!! Synd bara att ni nu har eget badkar - det har varit så roligt, när Vilja förtjust har badat i skum här hos oss! Men vi får hitta på nåt annat roligt, som hon kan längta till....

Svar: Tror hon kommer vara lika förtjust ändå, det är som en annan sak att bada med farmor och farfar :) Och så har vi inget badskum ännu ;)
frupastell

Kommentera här: